Роль інтелектуального та когнітивного досвіду в розвитку педагогічної обдарованості - Добровольська, Н.А. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті представлено рекомендації з передачі інтелектуального та когнітивного досвіду для розвитку педагогічної обдарованості викладачів фізичного виховання. Запропоновано модель особливостей передачі практичного досвіду для молодих педагогів. Матеріали можуть бути використані в практиці перепідготовки викладачів фізичного виховання.