Розробка та впровадження соціально–психологічного тренінгу “Психологія та безпека Євро–2012” - Лєбєдєва, С.Ю. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглянуто проблеми, що стосуються підготовки працівників психологічних служб МНС та МВС за допомогою нової програми соціально-психологічного тренінгу “Психологія та безпека Євро-2012”. Детально описаний методико-технологічний алгоритм соціально- психологічного тренінгу “Психологія та безпека Євро-2012”.