Концептуальні основи механізму осмисленого опанування іноземної мови - Мильнікова, Н.Г. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті наведено концептуальні основи осмисленого опанування іноземної мови та описана модель.