Психологічний супровід розвитку професійної ідентичності студентів - Савицька, О.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті міститься теоретичний аналіз проблеми впливу професійної освіти на розвиток професійної ідентичності та результати експери ментального вивчення професійної ідентичності майбутніх психологів. З’ясована доцільність цілеспрямованого розвитку професійної ідентич ності. Описано альтернативні варіанти професійної ідентифікації майбутніх фахівців в процесі професійного навчання.