Внутрішньоособистісний кофлікт у період неповноліття: психолого– юридичний аспект - Савін, О.І. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Розглянуто основні напрямки дослідження конфлікту як психолого юридичного феномена. Визначено сутність та різновиди внут рішньоособистісного конфлікту у неповнолітніх. Охарактеризовано девіантну субкультуру як проміжну ланку між внутрішньоособистісним конфліктом та девіантною поведінкою неповнолітніх. Визначені та розглянуто типові мотиви девіантної поведінки неповнолітніх.