Зміст та особливості розвитку професійної свідомості майбутнього психолога в процесі навчання у ВНЗ - Сич, В.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розкрито поняття “професійна свідомість”, представлені основні елементи та параметри професійної свідомості студентів психологів. Виявлені особливості формування професійної свідомості у студентівпсихологів під час професійного навчання у ВНЗ. Дана характеристика професійної свідомості як суб’єктивної складової професії, продемонстровано механізм об’єктивного переходу професійної свідомості в професійну діяльність. Розглянуто структуру професійної свідомості майбутнього психолога. Виявлено особливості розвитку професійної свідомості майбутнього психолога в процесі його навчання у ВНЗ.