Гендерні відмінності у ставленні до людей з особливими потребами - Ставицький, О.О. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розкриваються та уточнюються поняття “гандикапізм”, “гандикап” та “гандикапність”. Здійснено аналіз емпіричного до слідження проявів гандикапності у жінок та чоловіків стосовно людей з особливими потребами.