Ціннісний компонент як основний чинник формування атрибуції успіху особистості - Балецька, Л.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Проаналізовано проблему ціннісного компонента атрибуції успіху в процесі становлення професійної ідентичності. Виявлено інтегральні показники життєвих пріоритетів на рівні нормативних ідеалів студентів" психологів. Розглянуто проблему актуальності розуміння студентами особливостей концепту “успіх” в професійній сфері. Відображено зв’язок ціннісного компоненту з поведінково"мотиваційним самосприйняттям, як складової частини адаптації особистості в суспільстві.