Особистісна адаптованість молодших школярів - Каут, Н.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розкривається сутність адаптації особистості, її типи, різновиди та рівні. Експериментально встановлено відмінності в адаптації молодших школярів.