Психологічні підходи до проблеми креативності - Лукомська, Ю.О. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття присвячена розгляду проблеми креативності. У статті аналізуються поглядів класиків психологічної науки – зарубіжних та вітчизняних – на проблему, пропонуються різні визначення поняття, наводяться сучасні розуміння проблеми.