Дослідження гендерної специфіки ефективних механізмів подолання екзистенційної тривоги - Макуха, М.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Досліджувався характер асоціацій, пов’язаних з поняттям смерті. Визначено типові захисні механізми, пов’язані з екзистенційною тривогою. Проведено їх порівняльній аналіз з точки зору психологічного здоров’я та гендерної специфіки.