Емпіричний пошук психологічного змісту сценічних бар’єрів за допомогою щоденникової методики - Саннікова, А.О. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті презентуються результати емпіричного дослідження психологічного змісту тих психологічних явищ, які порушують творчу діяльність виконавців, зокрема вивчаються особливості актуальних переживань сценічних бар’єрів особами із різною мірою вираженості схильності до них.