Психофізіологічні особливості підлітків, що сприяють формуванню кримінальної поведінки - Довгопол, Ю.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті теоретично проаналізовано психофізіологічні особливості підлітків, що сприяють формуванню кримінальної поведінки, та коротко описані методики надання психологічної допомоги цим підліткам