Формування мотивації професійного зростання в процесі фахової підготовки майбутнього вчителя музики - Карташова, Ж.Ю. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті представлено аналіз понять “мотив”, “мотивація”, “стимул”, окреслено психологопедагогічні особливості мотивації студентів музикантів до професійного зростання, розкрито шляхи вдосконалення професіоналізму майбутніх учителів музики, спрямованих на само розвиток і самовизначення в процесі фахової підготовки, розглянуто основні категорії навчальної діяльності.