“Счастье” как проблема на все времена - Муротмусаев, К.Б. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У роботі проводиться дослідження проблеми щастя. У статті ми звертаємо увагу на позиції східних філософських шкіл, розглядаємо сучасні позиції психологів. У статті виділюються фундаментальні складові щастя, а також проводиться їх аналіз в аспекті міжособистісних відносин.