Стратегії корекції емоційної сфери молодших школярів з різним рівнем навчальних досягнень - Мусіяка, Н.І. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті представлено систему тренінгових та корекційних завдань, яка має на меті конструктивний розвиток образу “Я” у молодших школярів з різним рівнем навчальних досягнень. Методика тренінгу містить низку взаємодоповнювальних завдань, покликаних, з одного боку, забезпечити різнобічність вивчення окремих структурних компонентів образу “Я – школяр”, а з другого – здійснити корекційні впливи, спрямовані на становлення продуктивних тенденцій в особистісному розвитку молодших школярів з різним рівнем навчальних досягнень, сприяти емоційному включенню дитини у шкільний простір.