Законодавче регулювання у сфері допуску до виконання деякої діяльності, пов’язаної з оцінкою торгової якості сільськогосподарсько–споживчих товарів у Польщі - Чапка, М.; Йохимчик, А. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Охорона життя і здоров’я споживачів продуктів харчування вимагає проведення ряду організаційноправових дій. У статті автори розглянули основні організаційноправові рішення, які застосовуються в Польщі для забезпечення якості сільськогосподарськоспоживчих товарів, яка вимагається відповідно до харчового законодавства. Крім того, представлено законодавчі вимоги до осіб, які клопочуться про надання повноважень експерта з питань якості сільськогосподарськоспоживчих товарів.