Дослідження оціночно–почуттєвого компонента психологічної культури здорового способу життя учнів ЗОНЗ - Волошко, Н.І. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття присвячена аналізу результатів психодіагностичного дослідження оціночно почуттєвого компонента психологічної культури здорового способу життя в навчально виховному процесі, проаналізовано ставлення, відношення до збереження і зміцнення здоров’я, дотримання норм здорового способу життя на основі різних типів здоров’я – духовного, соціального, психологічного і фізичного.