Емоційний інтелект: проблеми діагностики - Куценко, Я.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті аналізуються сучасні наукові уявлення про феномен емоційного інтелекту і методологічні принципи його вивчення. Розглядаються також методики дослідження емоційного інтелекту.