Психолого–педагогічні основи підготовки майбутніх учителів музики у процесі неперервної освіти - Лабунець, В.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглядаються психолого педагогічні основи фахової підготовки майбутніх учителів музики, зокрема питання формування єдності спеціальних педагогічних здібностей у процесі неперервної освіти.