Рівень розвитку компонентів психологічної готовності персоналу вищої школи до діяльності в умовах змін - Толков, О.С. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті проаналізовано результати проведеного формувального експерименту з персоналом вищої школи щодо покращення рівня психологічної готовності до діяльності в умовах соціально економічних змін. Розглянуто основні компоненти психологічної готовності працівників вищих навчальних закладів. Досліджено рівень розвитку мотиваційного, когнітивного, операційного та особистісного компонентів готовності та зроблено їх інтерпретацію.