Психічні стани в працях вітчизняних психологів ХХ ст. - Юрченко, В.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті проаналізовано праці вітчизняних психологів ХХ століття (Блонський П.П., Басов М.Я., Узнадзе Д.М., Мясищев В.М., Левітов М.Д.), які зробили вагомий внесок у розкриття змісту поняття про психічні стани людини.