Методологічні проблеми психології особистості у сучасному вимірі - Максименко, С.Д. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розкрито методичні проблеми психології особистості у сучасному вимірі. Авторові вдалося реалізувати унікальний погляд на те, як внутрішня картина світу людини, реалізуючись у переживаннях, вибудовує саму тканину життя із власних психічних станів, та подолати спрощений логіко- механістичний підхід до визначення структури особистості, яка виникає як своєрідне відображення світу, в якому доведеться жити.