Психолого–педагогічні підходи до формування професійно–особистісних якостей педагога - Барчій, М.С. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті проаналізовано психолого-педагогічні погляди на про- фесійно-особистісні якості вчителя, підходи до визначення даного поняття та розглянуто точки зору вчених на виявлення комплексу професійних особистісних якостей вчителя.