Психологічна симптоматика емоційного вигорання особистості - Брецко, І.І. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття розкриває психологічні особливості емоційного вигорання людини. Встановлено основні сутнісні ознаки і симптоми психо- емоційного вигорання, встановлено закономірності його негативного впливу на діяльність особистості.