Деякі аспекти дослідження проблеми самоідентичності - Бубряк, Т.Ю. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Представлене дослідження присвячено актуальним проблемам – дослідження самоідентичності. У статті проведений психологічний аналіз проблеми самоідентичності, доведено її складність, неодно- значність трактувань, з’ясовано сутність і структуру самоідентичності, розкрито значення її формування, щодо розвитку особистості. Проведено порівняння результатів теоретичних досліджень зарубіжних і вітчизняних науковців з даної проблеми.