Розвиток професійного мовлення психолога і формування особистості. Чи пов’язуються ці процеси автоматично? - Каменєва, Т.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Автор аналізує проблему формування професійного мовлення в тісному взаємозв’язку з особистісним розвитком студента-психолога в період набуття фахової компетентності.