Психологічні засади організації усної перекладацької діяльності студентів– філологів - Кочубей, О.С. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Статтю написано на основі глибокого вивчення механізмів формування усної перекладацької діяльності студентів-філологів. Статтю присвячено проблемам мовної особистості в лінгвістиці та використання цих поглядів у практиці викладання іноземної мови. Риторика методики навчання обговорюється поєднано з формуванням лінгвістичних здібностей особистості.