Сутність багаторівневої детермінації психічних станів - Максименко, К.С. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті висвітлено сутність та підходи до вивчення проблеми детермінації психічних станів у контексті існування особистості. Підкрелимо, що психічні стани тісно пов’язані з індивідуальними особливостями особистості.