Методологічні і теоретичні проблеми станів у психологічній науці - Волженцева, І.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У роботі проаналізовано дослідження в області психічних станів з метою підняти проблему їх регуляції. Дається огляд різних підходів і класифікацій психічних станів, їх сутність, прояви, функції, причини виникнення залежно від видів діяльності та індивідуально#психологічних особливостей особистості.