Психолого−педагогічна характеристика легкої, помірної, тяжкої та глибокої розумової відсталості - Гаврилов, О.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті подана психолого(педагогічна характеристика розумової відсталості за ступенем інтелектуального порушення: легкий, помірний, тяжкий і глибокий; описані діагнози розумової відсталості відповідно до 10(го перегляду Міжнародної класифікації хвороб, прийнятого ВООЗ.