Психологічні прийоми розвитку волі - Гончарук, Н.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглянуто проблему формування системних вольових якостей особистості: визначено їх особливості та розкрито основні прийоми самовиховання волі.