Основні симптоми синдрому “Професійного вигорання” у працівників державної податкової служби України - Грубі, Т. В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розкрито основні симптоми синдрому професійного вигорання в працівників державної податкової служби України. Проаналізовано сукупність критеріїв, які характеризують податківця у професійній діяльності, ставленні до безпосереднього оточення та самого себе. Виділено та розподілено на групи симптоми, з яких складається синдром професійного вигорання.