Моделі розвитку особистісної зрілості майбутніх психологів у процесі їх професійної підготовки - Дідик, Н.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглядаються моделі розвитку особистісної зрілості майбутніх психологів у процесі їх навчання у вузі, розкрито методи і форми професійної підготовки, що сприятимуть формуванню рис зрілої особистості.