Психологічні особливості впливу розвиваючих засобів на інтелектуальний розвиток молодших школярів - Дорофей, С.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглядаються теоретикометодологічні засади кон статуючого експерименту, описується його перебіг і представлено аналіз результатів.