Підтримка організаційними психологами змін у вищій школі - Карамушка, Л.М.; Толков, О.С. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті на основі проведеного емпіричного дослідження аналізується діяльність організаційних психологів у забезпеченні процесів змін у вищій школі. Розглядаються форми психологічної допомоги персоналу вищої школи організаційними психологами у процесі введення змін. Встанов& люється, на яких етапах впровадження новацій виникає потреба у наданні висококваліфікованої допомоги.