Порівняльний аналіз розвитку комунікативної компетентності фахівця у період його первинної і вторинної професіоналізації - Корніяка, О.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті подано результати дослідження психологічних особливостей розвитку комунікативної компетентності, її основних складових у психологів і педагогів у період їх первинної і вторинної професіоналізації.