Інтeгpoвaний пiдxід дo cтpуктуpувaння змicту інструментально–виконавських знань і вмінь майбутнього учителя музики в системі неперервної освіти - Лабунець, В.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглядається структура професійної підготовки студентів мистецьких навчальних закладів різних рівнів акредитації. Автор стверджує, що в підготовці майбутнього учителя музики необхідно застосовувати інтегративний підхід до структурування змісту інстру ментальновиконавських знань і вмінь у процесі вивчення дисциплін інструментальновиконавського циклу.