Вплив ціннісних орієнтацій майбутніх вчителів на змістові характеристики життєвих та професійних цілей - Максимчук, Н.П. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглядаються психологічні особливості впливу ціннісних орієнтацій на змістові характеристики життєвих і професійних цілей майбутніх вчителів в процесі навчання у вузі.