Порівняльна характеристика життєвих та професійних цілей майбутнього вчителя в процесі професіоналізації - Максимчук, Н.П.; Панчук, О.П. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглядаються характеристики життєвих та професійних цілей, встановлено вплив змісту ціннісних орієнтацій на професійне самовизначення майбутніх вчителів у процесі навчання у вузі.