Проблема особистісної детермінації результативності навчання школяра у науковій спадщині В. Джемса - Мусіяка, Н.І. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті вперше розглянуто проблему особистісного становлення школяра, особистісної детермінації результативності навчання у науковій спадщині В. Джемса.