Професійна Я–концепція в діяльності і кар’єрі особистості - Онуфрієва, Л.А.; Ренке, С.О. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Cтаття розглядає процес становлення професійної Я"Концепції в діяльності і кар’єрі особистості під впливом різних чинників з врахуванням різних аспектів особистості, а також способи досягнення максимального результату в цьому процесі.