Особливості навчальної діяльності вчителів початкових класів на уроках образотворчого мистецтва в умовах інклюзивного навчання - Опалюк, О.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті описується особливості навчальної діяльності вчителів початкових класів на уроках образотворчого мистецтва в умовах інклюзивного навчання.