Спілкування як інструмент професійної діяльності менеджера - Пастухова, Т.І. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглядається класифікація видів спілкування і функції спілкування, етичні й психологічні механізми спілкування в професійно> ділових обов’язках та міжособистісних відносинах між менеджером і клієнтом.