Динаміка змін у розвитку емоційної стійкості студентів–практичних психологів у результаті застосування тренінгових психотехнологій - Пилипенко, К.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті наведено дані експериментального дослідження ефективності запропонованої програми формування емоційної стійкості як професійно важливої якості майбутнього практичного психолога, а саме динаміку змін у розвитку емоційної стійкості у студентів+практичних психологів.