Психологічні детермінанти розвитку професійної самосвідомості в майбутніх провізорів - Пляка, Л.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглянуто зміст та форми вияву професійної самосвідомості майбутніх провізорів. Автор визначає провідні мотиви, що спонукають майбутніх провізорів до професійної комунікативної діяльності, саморозвитку та самовдосконалення професійних комунікативних якостей.