Психологічний аналіз особистісних характеристик курсантів різних рівнів успішності у навчанні - Сірко, Р.І.; Слободяник, В.І. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті висвітлено обґрунтування особистісних характеристик курсантів і стану успішності у навчанні. Показані зовнішні і внутрішні чинники, які впливають на успішність курсантів.