Характер впливу тривожності на соціально–перцептивні аспекти взаємин в діаді учень – вчитель - Гринечко, А.Я. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті робиться акцент на висвітленні особливостей прояву та впливу тривожності на процес взаємодії вчителя та учня загалом та на соціально перцептивний аспект їх взаємин – зокрема. Аналізуються різні рівні та значення явищ тривожності й соціальної перцепції в особистісному розвитку школярів. Наводиться модель взаємовпливів тривожності та соціальної перцепції в діаді учень – вчитель.