Психологічні умови становлення моральної самооцінки у молодших школярів - Заміщак, М.І. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розкрито психологічні умови становлення моральної самооцінки як основної складової моральної самосвідомості у молодших школярів. Встановлено рівні моральної самооцінки молодших школярів. Досліджено емпіричні показники траєкторії їхньої морального розвитку.