Атракція як сінергізуючий фактор у міжособистісних взаємовідносинах та її психо–біоенергетичне значення - Іванченко, А.О. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Статтю присвячено вивченню позитивного впливу атракції як циркулюючого благодатного психо біоенергетичного потоку на вста новлення креативних міжособистісних взаємин. Установлено, що включення атракції обумовлюють наявні у людини задатки духовного розвитку та його тенденція до саморосту. Виявлена прямопропорційна залежність розвитку креативності від інтенсивності атрактивних міжособистісних проявів.